Migráció vagy katonai megszállás?

Jung Zs.

Mottó: „Aki megmondja, hogy a németek mit fognak most tenni, az a következő 20 év történelmét is megmondja.” (Georg Friedman, 2015. március 13.)

Háború van, invázió, persze lehet még egy darabig a menekült narratívával altatni Európát, de nem érdemes. Előbb-utóbb mindenki rájön. Az átlagember életösztöne máris cselekvésért kiált, miközben a politikusok hatalomvággyal átitatott lila ködbe burkolózva mantrázzák humanitárius maszlagjukat, és próbálják magukkal elhitetni, hogy a megszállók valójából az ő felmentő seregeik, akik elhozzák számukra regnálásuk örökkévalóságát.

De csalódni fognak, mert nem így lesz.

A természetes kiválasztódás törvénye szerint az életre alkalmatlanok, a hülyék halnak ki legelőbb. Úgy tűnik azonban, az a néhány idióta, aki ezt valami módon mégis túlélte, politikusnak állt Brüsszelbe. De nem baj, ezért van az életösztön, a mi életösztönünk, hogy mihamarabb elzavarjuk választott idiótáinkat. Ha nem ez történik, az az Európa, amiben mi most élünk, végérvényesen el fog veszni a történelem süllyesztőjében.

(Amúgy a hülyék kihalására Darvin-díjat is alapítottak. Az idei nyertesnek mindenképp nominálnám Brüsszelt, tekintettel öngyilkosságuk teljesítménye áldozatok tekintetében valószínű a legnagyobbnak ígérkezik a jégkorszak óta.)

A titkosszolgálati jelentések egyértelműen a kontinens megtámadásáról számolnak be. E több szálon futó történetben persze a mellékszereplők is próbálják napi politikai érdekeik mentén saját pecsenyéjüket sütögetni, úgymond elkapni egy-egy lepattanó labdát, de a fősodor egyre világosabban rajzolódik ki. Úgy tűnik a cél Németország gazdasági és politikai térdre kényszerítése – vele együtt az EU destabilizációja.

„Aki megmondja, hogy a németek mit fognak most tenni, az a következő 20 év történelmét is megmondja.” Jelentette ki Georg Friedman ez év márciusában a The Chicago Council of Global Affairsnél megtartott sajtótájékoztatóján.

Nos, az egypólusú világrend uralmi politikája épp most bánik el velük. A legfrissebb hírek szerint „München már elesett”, a bajor főváros már nem bír a migráns áradattal. A Volkswagen botrány pedig teljesen véletlenül épp most mér újabb csapást a gazdaságra. Az a Angela Merkel pedig, akit nem egy határozatlan és döntésképtelen politikusnak ismert meg a világ, naponta keveredik önmagával ellentmondásba. (Emlékszünk még a lehallgatási botrányra. Mai kínzó kérdés: vajon van-e ennek bármi köze a kancellár asszony látszólag furcsa bizonytalanságához?)

Mindeközben a brüsszeli politika karöltve a propaganda sajtóval álhumánus köntösét magára öltve intéz szózatot a néphez befogadásról. Unalmas már kicsit ez a narratíva, és mi, a nép üzenjük, ideje lenne már odafönt is felébredni, mert a száz év múlva íródó történelemkönyvek – jelen állapotok szerint- jó eséllyel úgy fognak majd kezdődni: „valamikor Európa még keresztények lakta terület volt”.

Az alábbi videó tükrében mindenki döntse el maga, hogy mit gondol a fentiekről.

További szép napot kívánok…

Katt a képre:

http://nkf.blogstar.hu/./pages/nkf/contents/blog/21163/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?