Utazzon az Unio Toursszal!

Utazzon az Unio Toursszal, Európa legnagyobb és legmegbízhatóbb utazási irodájával!

Most különleges ajánlattal várjuk!

Az „Ezerarcú balkán” és „Bajorországi kastélyok” két legkedveltebb utazásunkat most egy különleges „oneway trip” formájában kínáljuk Önöknek!

Részletes program: Törökországból induló túránk első állomásaként megtekintünk néhány Görög szigetet, majd rövid ott tartózkodás után Macedonia és Koszovo felé vesszük az irányt. Utazás autóbusszal, rövid pihenőkkel. Az esti órákban megérkezünk Szerbiába, ahonnét másnap kora reggel indulunk tovább. A kontinentális reggeli elfogyasztása után – amit helyi segítőink osztanak ki az önök számára- vonatra szállunk Horvátország felé.

Sajnos a Budapesti fakultatív kirándulásunkat le kellett venni a programról, helyette azonban választhatják Zágrábot. Természetesen az útjukat korábban lefoglalt kedves vendégeinknek ez az opció automatikusan rendelkezésükre áll. Zágráb érintésével azon vendégeink, akik semmi esetre sem szeretnék kihagyni Magyarországot „Dél - Zalai Borutak” bocsánat utak néven egy rövid túrát ajánlunk Gyékényestől Zalaegerszegig. A körülbelül 60 kilométeres gyalogtúra folyamán hagyományos magyar falvakat tekinthetnek meg az érdeklődők. Közben segítőink szendvicseket, frissítőket és gyümölcsöt osztogatnak.Sportosabb utasainknak lehetősége nyílik futva megtenni a távot, nekik ajánljuk, hogy közvetlen a szerb-horvát-magyar határnál próbáljanak az ország területére bejutni egy kalandtúra keretében. A többiek Letenyénél buszokra szállnak és így teszik meg a kb. 90 kilométernyi szakaszt az osztrák határig.

Ausztriában már várni fogják Önöket ottani segítőink, de a határ átlépése előtt a továbbutazás érdekében szükség lesz még egy rövid chechk-in regisztrációra. Természetesen lehetőség van Ausztria célállomással rövidített túrán is részt venni, azon kedves utasainktól, akik a Bajorországi kastélyok programot nem kívánják igénybe venni Grazban fogunk elköszönni. A többiekkel buszokra szállunk és rövid pihenőkkel indulunk Németország fele. Érkezés az esti órákban.

Utazás módja: vonattal és klimatizált buszokkal.

Amennyiben utazása során iratait elveszíti, irodánk garanciát vállal, hogy önt akkor is célba juttatja. Férőhelyek korlátlan számban, most a félpanziót és az útiköltséget is mi álljuk!

Ugye milyen kihagyhatatlan ajánlat? Ne habozzon! Foglalja le utazását, 200.000 ember már minket választott! Hívja Angelát most!

1
http://nkf.blogstar.hu/./pages/nkf/contents/blog/21011/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Réka 2015-09-19 13:38:18
nagyon jó :(
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?