Orvosi eset?

Miközben Magyarország hónapok óta erőn felül teljesítve próbálja megfékezni, szervezett keretek között tartani a rajtunk áthaladó migrációs hullámot, Gyurcsány Ferenc sajtótájékoztatót hívott össze, hogy saját álláspontját ismertesse szerda délutáni Röszke II közúti határátkelőnél történt határsértő incidensről.

 „Ünneplő, boldog tömeg érkezett Magyarországra, akiket a rendőrök minden előzetes figyelmeztetés nélkül megtámadtak.” – jelentette ki Gyurcsány Ferenc pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

„Orbán Viktor tudatosan megszervezte a menekültek elleni támadást, hazug, manipulatív szándékkal harcot robbantott ki, erre készült hónapok óta, és bizonyítani akarta, hogy erőszakos menekülthullámmal állunk szemben – vádolta a kormányfőt Gyurcsány Ferenc, aki szerint a miniszterelnök erőszakot szított és szervezett, hazug propagandát épít, félrevezeti a hazai és a nemzetközi közvéleményt.

A DK a megszerzett bizonyítékokat eljuttatja a magyar ügyészségre – közölte. 

„Nem azért, mert azt gondolnánk, hogy Polt Péter teljesítené a kötelességét”, hanem azért, hogy később felelősségre lehessen vonni, felbujtóként, aljas szándékkal elkövetett, emberiség elleni bűncselekményért, hatalommal való visszaélésért, ártatlan emberek megveréséért – fogalmazott. 

A bizonyítékokat – például a bejátszott felvételeket – elküldik Ban Ki Mun ENSZ-főtitkárnak és a hágai nemzetközi bíróságoknak is” – tudósított a Mandíner.

A fenti példátlan kijelentéseket Gulyás Gergely kormányszóvivő orvosi esetnek minősítette.

Politikai pályafutása ámokfutása során már számos jelzővel illették Gyurcsányt. Vona Gábor például hazaárulónak, Szanyi Tibor zakkantnak nevezte, míg Harrach Péter „kicsit ripacskodott” nyilatkozota a DK elnökről még 2013-ban.

Szavazzon! Ön szerint Gyurcsány:

Szavazok
3
http://nkf.blogstar.hu/./pages/nkf/contents/blog/21002/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
emem 2015-09-20 14:49:21
Hacsak orvosi eset lenne, de sajnos, vagy nem sajnos: Hazaáruló! Ki kell mondani! És ha közösen kimondtuk, akkor aszerint el is kell járni vele szemben. Elég volt belőle!
Válaszolok
margo 2015-09-20 09:29:35
Az ilyen és hozzá hasonló emberek mind első fokon haza áruló ennek az embernek a dili házban lenne a helye de bezáratta tudta hogy előbb vagy utóbb oda kerülne
Válaszolok
Gyula 2015-09-20 07:03:16
A saját népét bezzeg lövette mert a hazudozás miat lemondásra szólították fel
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?