Mégis kinek az érdeke?

Jung Zs.

Valahogyan meg kellene ezt írni higgadtan. Valahogyan…

 „Felháborít, ahogyan Magyarországon bánnak a menekültekkel? Most itt a lehetőség, hogy tégy is ellene! Küldd el a levelünket a magyar miniszterelnöknek, mutasd meg, hogy kiállsz az emberi jogokért! A kampányról és az ezzel kapcsolatos emberi jogi fejleményekről többet is megtudhatsz, ha követed az oldalunkat.”

A tegnapi események tükrében lefordítom amit látok: a liberálisok fizetett hirdetés formájában buzdítanak arra, hogy jelen feszült politikai helyzetben foglaljunk állást saját hazánk védelmével szemben. Maradjunk a klasszikusoknál, Besenyő Pista bácsit idézve: Nóóóórmális?

Magam részéről  nem is fűznék hozzá többet, álljon itt jelesül néhány komment:

 „Nem állunk ki a szigorú bevándorlásellenes törvény ellen! Mi ellenetek állunk ki, meg amit képviseltek!!! Igaza van Orbán Viktornak és az EU követni fogja!!!"

 „Ehhez nem elég szimplán hülyének lenni. Egyúttal totális lejáratása a liberálisnak, mint fogalomnak is. Mondanám, hogy kár, de már az sem.”

„Az European Liberties Platform magyarországi tagszervezete a Társaság a szabadságjogokért nevű híres szervezet. Vajon mekkora a fizetésük ezeknek az embereknek? Nincs nap, hogy valami világmegváltó kampánnyal ne jelentkeznének. A másik kérdés lenne –ki finanszírozza őket?”

http://nkf.blogstar.hu/./pages/nkf/contents/blog/20937/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?