A "kettősmértek"

Na most már elég! A pofám szakad le rajtatok! Igen, rajtatok Kettősmérce és a hozzátok hasonló hazaáruló csürhe!

Mit látott a világ általatok Magyarországról napokon keresztül? A brutális rendőrt! Aki sínek közé löki az anyát gyermekével együtt. Akibe a humánum csírája sem szorult. Akik állatok módjára terelik, és megalázó módon, „könyöradomány” vagy „alamizsnaként” adják az élelmet a „menekülteknek”. Igen, ezt látta a fél világ, ez volt a ti hazug, manipulatív, kommunikációtok, ezzel hergeltetek, ezzel uszítottatok, ezzel járattátok le hazánkat amúgy kimerítve a hazaárulás tényállását napokon keresztül 24 órában. Ami a szátokon kifért, hányás.

És akkor most van bőr a pofátokon a „Damaszkuszi” útra lépni – mily abszurd módon helytálló is ez ebben a kontextusban!

Mert megtaláltátok ismét „nomen est omen” a kettősmércét, a ti örökös és tagadhatatlan fegyvereteket. És kanyarítottatok – a tőletek már oly rég megszokott szenvelgő, álhumánus, végtelenül becstelen retorikával, - az egykori koncepciós iratokat idéző „alapossággal” egy röpiratot a hozzátok hasonló, fogékony kretének számára.

Ti tudtok egyszerre hideget-meleget fújni. Mint most, a rendőrök kapcsán, akik hirtelen áldozattá váltak! Természetesen Orbánék áldozataivá. Igen, óriási teher hárul a rendfenntartó erőkre. Hihetetlen kihívásokkal állnak szemben mind a rendőrök, mind a kormány. Bizonyára vannak is hibák, de ti, akik ott a szerkesztőségeitek mélyén, miközben kétpofára zabáljátok a hamburgert nem csináltok mást, mint mérgeztek, uszítatok és hazudoztok! Mert ez a ti lételemetek. Ti, akik hónapokig próbáltátok bagatellizálni, hazugságként beállítani az idő közben bekövetkezett mingráns válságot, most számonkértek?

Igen: Ti, akik a sorkatonaság visszaállításával riogattatok, most számonkértek: „...hogyan lehetséges az, hogy nincs elegendő rendőr a határon, miért nem kapnak megfelelő ellátmányt?... Ki fog a traumatizált rendőröknek segíteni feldolgozni a látottakat? Például ki fogja segíteni azt a rendőrt, akinek egy, magát a vonat elé vetni készülő menekült nőt kellett visszafognia?” Tudjátok Ti, hogy mit beszéltek? Orvos, látott már titeket? Gyanítom nem! Hát javaslom sürgősen felkeresni, mert ti ott szerkesztőségileg an block kimerítitek a paranoid személyiségzavar tüneteit. (Ennek kórképét ajánlom elolvasni itt.)

És akkor még utoljára, az ellátmányról. Civil összefogás alakult (feltehetőleg nem a ti szervezésetekben), Zsaruellátó néven. Tették ezt a szervezők azért, hogy ne csak az általatok „agyonaggódott” menekültek érezzék a lakosság törődését! Ez nyilván nehezen emészthető a ti álhumánus fajtátok számára. Elképzelhetetlen ugye, hogy valakik, önzetlenül, puszta együttérzésből, uram bocsá’ hazaszeretetből segítenek… és nem azért, hogy aztán majd a hozzátok hasonló „kettősmértek” leírhassák, hogy nélkülük itt a fű sem nőne.

Szégyelljétek magatokat, híveitekkel együtt, akik mind retorikában, mind értelmi színvonalban konvergálnak a ti szellemi műhelyetekhez. Egy gyöngyszem, -komment- az általatok összehányt cikk alatt: „Én nem adnék semmit. Azért nem mert nekik kell föl lázadni, a szaros Orbán és Fidesz ellen. Ha a rendőrök összefognak föl lázadnak, az jó lenne. A kormánynak persze nem. A katonák sem elégedettek. Ha rendőr-katona tüntetés lenne hüüüüüü.”

Nos, ezek vagytok ti… ajánlom újraolvasni az Egri Csillagokat… volt ott egy bizonyos Hegedüs, remélem értitek, hogy Ti semmivel nem vagytok jobbak nála...

1
http://nkf.blogstar.hu/./pages/nkf/contents/blog/20857/pics/lead_800x600.png
bevándorlók,hírmagyarázat,Kettősmérce
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Szőnyi 2015-09-15 11:15:10
Ezek a szemetek olyanok mint a parlagfű, remélem úgy is végzik.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?