Ahol a rémhírek születnek

Kell a mindennapi megbotránkozás. Egyre elviselhetetlenebbül kell, mert egyre magasabb az ingerküszöb, ahova a média mesterségesen „hipeolja” az átlag magyar "kiakadásjelzőjét". És ha nincs hír, hát gyártanak... Mint például ezt!

Érdekes, hogy a híradóban hivatkozott sok fotós közül senki nem ment oda megkérdezni a beteget, hogy mégis mit keres ott? Persze-persze... ilyen egy romlott világban élünk mi e hazában!

Az RTL Klub, pedig mint független médium azonnal szívügyének tekintette felkarolni ezt a megbotránkoztató -érdekes módon semmilyen hiteles forrásra hivatkozni nem tudó esetet... Sebaj, kreáltak ők hozzá hiteles keretet, néhány vágókép a helyszínről, sokatmondó női narráció,egy nyilatkozó szakjogász. Máris kész a hír, láthatja az ország mivé süllyed az egészségügy mára!  Bravó!

(És ilyenkor eszembe jut a sztori, amikor a hírek kedvéért maguk a hírek gyártói követtek el mindenféle polgárpukkasztó dolgokat, hogy aztán legyen miről beszámolni. De ez csak valami zs kategóriás film volt, - rossz az, aki rosszra gondol, ne keverjük a valósággal.)

2
http://nkf.blogstar.hu/./pages/nkf/contents/blog/19754/pics/lead_800x600.jpg
hírmagyarázat,RTL Klub
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Antal 2015-08-17 10:00:11
Retek klub megint alakított. Amennyiben annyira odavoltak a szerencsétlen,"kórházból kivert beteg" állapotáért,akkor emberi kötelességük lett volna segítséget nyújtani neki. Autósokra ez a törvény vonatkozik,ha balesetet tapasztalnak. Segítségnyújtás elmulasztása,szenzációhajhászás miatt - címen-perelni kellene őket. Még azt is el tudom róluk képzelni,a retek klub készítette a jelenetet.
Válaszolok
Ria 2015-08-16 11:55:59
Én csodálkoztam, hogy amikor az Rtl klub híradója - reklámadó problémái miatt - "arculatot" váltott, ehhez partnerek voltak Szellő István és Erőss Antónia. Nevelnek néhány gyermeket, el kéne gondolkodni azon, mennyit és milyen stílusban hazudnak esténként a híradóban. Én már hosszú ideje nem nézem ezt a műsort - látva, hogy ezt a cinikus, nézőnek odamondogató stílust még mennyire élvezi is mindkét műsorvezető. Nálam mélyen leértékelődött mindkettő.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?